Over ons

Betrouwbare en correcte dienstverlening

KS Transport, waar staat dat eigenlijk voor?  Deze vraag krijg ik regelmatig. Wel het antwoord is niet zo moeilijk.
De K is van Kleine, aangezien Ingrid Kleine mede-eigenaar is van ons bedrijf en de administratie voor een groot deel voor haar rekening neemt.
De S is van Strijker, welke de achternaam is van Mark en de andere vennoot is van KS Transport vof. Hij neemt de opdrachten aan en is dus het aanspreekpunt voor planning en een klein deel administratie.  

Wie zijn wij

Wij zijn ervaren in alle vormen van (los gestort) transport. KS Transport verzorgt het vervoer van gmp-diervoeders, veenproducten, palletgoederen en oud-papier afval ( voornamelijk los en in balen). Dit doen we met een eigen 90 m3 schuifvloertrailer de zogenaamde “walking floor”. De walking floor is een oplegger met een bewegende “schuifvloer” voor het laden en lossen van los-gestorte goederen, balen én goederen op pallets.

Onze missie en visie

Wij richten ons op het transport van- en naar landen als Nederland, Duitsland, België, Uiteraard komt het ook voor dat we op andere Europese landen rijden.

Uw lading op een correcte manier zo efficiënt mogelijk van A naar B transporteren. Daar hoort ook een snelle terugkoppeling bij: wanneer de lading is geleverd, voorzien we u meteen van alle noodzakelijke gegevens, zodat u ook uw opdrachtgever sneller kunt factureren.

Ook voor koerier-service kunt u bij ons terecht.

De gezichten achter KS Transport

Mark Strijker

Planning

Ingrid Kleine

Administratie

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.